diumenge, 26 d’agost del 2012

I arribem al final del trajecte

Fa dos dies vam sortir de Requesens direcció el poble de Vilamaniscle, prevèiem una etapa llarga, de 30Km, però a Vilamaniscle ens esperava un bon allotjament i uns bons amics que ens rebrien amb tots els honors.
La jornada va complir les nostres previsions, va ser llarga, amb poca aigua i calorosa fins els darrers Km quan va entrar la tramuntana i ens va refrescar una mica. A mig camí vam aconseguir, per fi, veure el mar, però semblava quedar molt lluny encara. Ens vam aturar en un petit veinat de l'Espolla, Els Vilars, en busca d'aigua i una mica d'ombra per reposar. Vam reemprendre el camí cap a Sant Quirze de Colera, molta pista, carretera, però finalment arribem a Vilamaniscle el dia de Festa Major. En Jordi i l'Anna ens esperen i ens fan d'hostelers fent-nos una gradíssima i boníssima fideuada, ohhhh...què bona!!! apropant-nos així als productes del mar encara a una etapa de distància.
Avui al matí hem sortit ja amb el bikini posat per tirar-nos al mar només veure'l :). Abans, però ens ha tocat baixar a Llançà i pujar a Sant Pere de Rodes, vistes al mar magnífiques gràcies a la neteja de l'aire que ha fet la tramuntana. I quan hem arribat al Port de la Selva, xups! directe a l'aigua! Feia 20 dies que estàvem buscant aquest final.


2 comentaris:

  1. Ho heu aconseguit!!! Heu demostrat ser molt valents, principalment la Pilar FELICITATS! Fins aviat. Jordi i claudina.

    ResponElimina
  2. Ho heu aconseguit!!! Heu demostrat ser molt valents, principalment la Pilar FELICITATS! Fins aviat. Jordi i Claudina.

    ResponElimina