divendres, 14 d’agost del 2015

Deixem enrere els 3000 del Pirineu

Dimecres, 12 d'agost
Recorregut: Ref Wallon-Marcadau-  Coll de la Faixa- Ref Respumoso- Embassament d'Arriel- Coll d'Arrémoulit-Ref d'Arrémoulit
Horari: 7.40-16.55h
Desnivell: +1300 -900

Avui hem estat uns professionals. Ens hem llevat ben d'hora, ben d'hora, ens hem alimentat a consciència i hem fet la ruta a ritme còmode, però amb poques parades. L'etapa es mereixia aquesta atenció, com havíem previst ha estat forta per la distància i pel tipus de terreny, sobretot el darrer tram que eren grans blocs de pedra, que dificultava molt la progressió.
Fins al Refugi Respumoso, a la vessant espanyola, hem anat amb un amic d'Elx que vam conèixer la nit abans al refugi que està fent la GR11. El camí d'avui ha recorregut tota la falda sud del Balaïtous, l'últim de tots els 3000 de la carena que deixarem definitivament a les nostres esquenes.
Amb 7 hores de marxa a les cames i per assolir el nostre punt de destí hem hagut de superar un últim port de muntanya, el Coll d'Arrémoulit, ha estat segurament el moment més dur de la jornada.
Ara som al refugi d'Arrémoulit, finalment avui sí que dormirem en un llit (per això fem aquesta cara de feliços a la foto). Un refugi molt autèntic al peu del Pic Arriel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada