divendres, 14 d’agost del 2015

Una terrassa davant del Vignemale

Dia 10 d'agost.
Recorregut: Cabana prop de Bujaruelo-Puerto de Banataura- Embassament d'Ossoue- Ref Bayssellance- Ref Oulettes de Gaube
Horari: 8.45-19.30
Desnivell: +1600 -1100

Hem fet nit en una petita cabana a una hora del Refugi de Bujaruelo. Però tot i que ens pensàvem que estàvem sols, a mitja nit hem tingut convidats, un parell de ratolins han estat jugant amb nosaltres tota la nit. Això ha provocat que ens hàgim aixecat amb molta més son i cansament del desitjable.
Avui ha estat una etapa llarga i amb molt desnivell, i les cames i el cap encara no estan adaptats del tot. Malgrat tot hem passat per llocs amb vistes espectaculars: el Circ de Gavarnie, les glaceres del Vignemale nord i sud, pujats al coll de Hourquette d'Ossoue hem pogut observar les llunyanes vistes del Pirineu que d'aquí uns dies trepitjarem. I hem descobert una nova cara del massís del Vignemale des d'on estem ara escrivint aquest post, a la terrasseta del Refugi d'Oulettes de Gaube. Què bonic, què gran, sembla posat especialment per a tu, perquè no puguis parar de mirar-lo.
Ens espera una nit fresca de vivac, que segur que gaudirem amb un cel que està -de moment- ben estrellat, esperem que segueixi així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada