divendres, 21 d’agost del 2015

Mar a la vista!!!!

Dijous, 20 d'agost
Recorregut: Coll de Bagargiak- Chalet Pedro- Okabe- Coll d'Errozate- Coll d'Orgambidé- Ref d'Azpegi
Horari: 8-17h
Desnivell: +1300 -1400

Anàvem a posar per títol de l'entrada d'avui 'A la muntanya s'hi va amb mapa', hem estat dubtant, però com que hem vist l'oceà per primera vegada i, per tant, el final a tocar, ens hem tirat a la versió optimista. Tot i que no es vegi clar a la foto, al fons de tot hi ha el mar.
Molt sol i molta calor, avui ens hem torrat. L'etapa ha estat llarga. El nostre plànol tallava un tros petit de recorregut i no teníem l'itinerari sencer, però vam pensar que no ens havia de portar complicacions. Després del Coll d'Errozate ens hem posat per un barranc que déu n'hi do! Hem après que els mapes sencers són imprescindibles.
A més a més, reconeixerem -no ho digueu a ningú- que hem fet una mica de trampa en dues ocasions: en dues pistes asfaltades ens han portat una estona en cotxe. Ha estat una temptació massa gran per no caure-hi.
Ara estem al refugi lliure d'Azpegi on dormirem sota el mateix sostre una part representant dels Països Catalans: valencians i catalans dormint junts enmig del Pirineu basc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada