divendres, 14 d’agost del 2015

El Midi d'Ossau

Dijous, 13 d'agost.
Recorregut: Ref d'Arrémoulit- Passatge d'Orteig- coll d'Arrious- Pont d'Arrious- Ref Pombie- coll de Peyreget- Cabana de Peyreget
Horari: 8.50-18h
Desnivell: +1000 -1300

Avui és un d'aquells dies dels que encara en queden molts per endavant. És d'aquells dies que et planteges si no era millor haver fet una travessa més breu i tenir més dies per estar apalancat a la platja. Tot i així no fas marxa enrera perquè saps perfectament que els dies que vénen per endavant donaran sentit a aquests moments que necessàriament han d'existir i que formen part de l'experiència del camí.
Ens hem llevat després d'una nit de llamps, trons, vent i pluja, d'aquelles per recordar. Dormíem a llit, dins un tendal annex al refugi que semblava que haguéssim de sortir volant.
Hem sortit del refugi passant pel Passatge d'Ordeig, un flanqueig força exposat de 25m equipat amb cablejat, un inici d'etapa amb un toc d'emoció. Hem baixat fins al Pont d'Arrious per començar la pujada fins al Refugi de Pombie, al peu del Midi d'Ossau -un altre d'aquestes imatges impactants de muntanya-. Com que hem arribat amb molt temps hem decidit allargar un pèl més la ruta i ens hem avançat fins la Cabana de Peyreget, una nova vista del Midi d'Ossau, on ja hem sopat i estem fent el nostre ritual de cada vespre abans d'anar a dormir: un te calentó i escriure l'entrada al diari de travessa -aquesta vegada amb paisatge boirós-.
Seguim sense cobertura, demà tenim previst arribar a Candanchú, on ens civilitzarem una mica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada