diumenge, 16 d’agost del 2015

Perduts en la boira, però agafats de la ma

Dissabte, 15 d'agost.
Recorrsgut: Candanchú- Centre Pastoral- Sansanet- L'Espelunguère- Cabana Caillabère- Coll d'Acué- Coll d'Arlet- Refugi d'Arlet
Horari: 10.40-17.30h
Desnivell: +1100 -800

Hem sortit com dues princeses de l'hotel quan faltava no massa per les 11h (ole tu!) i quasi rodolant de l'esmorzar que acabàvem d'endrapar -un hotel no ens el tornarem a trobar en tots aquests dies i ho havíem d'aprofitar-. Avui l'etapa havia de ser una agradable i curta jornada, però els esdeveniments l'han convertit en una altra cosa.
Tot semblava meravellós i feliç: els núvols de pluja i la boira han començat a amainar; hem conegut un pastor que ens ha convidat a la seva cabana a fer un tast del formatge que ell mateix feia; dn el bos hem estat buscant ceps pels marges del camí i ens hem atipat de gerds dolços... Finalment hem arribat al suposat Coll de Lapachouaou i ens n'hem adonat que la vall que s'obria als nostres peus no tenia res a veure amb la que ens indicava el nostre mapa. Resum: ens havíem perdut. I la boira tornava a treure el nas. Sort d'un jove pastor que ens ha indicat que érem a la vall del costat. Hem pogut accedir a un pas entre les dues valls i pujant un altre coll hem anat a parar a 100m per sobre del refugi. No hem hagut de lamentar grans conseqüències a part d'alguna hora més de camí i alguns metres més de desnivell no previstos.
El refugi d'Arlet és petitó, bonic i poc concorregut a diferèncis de tots els visitats fins ara, serà perquè les altes cotes del Pirineu ja van quedant enrera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada