dijous, 25 de setembre del 2008

La lluita amb els animals II


Tot allo d'ahir nomes era una introduccio al perillos mon dels animals. Quan vaig arribar a la nit a l'habitacio va ser terrible, es passejaven escarbats pel meu llit!!!! I despres van apareixer uns animalets voladors llefiscosos. La veritat es que em vaig haver de muntar una barricada antinsectes que flipes: relec, mosquitera, llencols, cordills... I avui els micos m'han atacat tambe, l'unic animal que em protegeix es la vaca.

3 comentaris:

  1. Nena!
    Però on dorms??? puja de categoria amb els hostals de la Lonely, puja a 4 euros la nit, dona!
    Mentre no et piqui un hindú i et quedis a la índia....

    petons!

    ResponElimina
  2. Mapi!
    recorda que Déu va crear l'home amb la voluntat que dominés les bèsties (si més no, això diu el llibre del Gènesi). Per tant, sense pietat. Mata tot el que hagis de matar per sobreviure! Però bé, tot això fomra part del viatge: a mi sempre me piquen les puces! (també sóc dels que trio la gamma baixa de llocs on dormir de la lonely...). Un petonàs!

    ResponElimina
  3. Pilar, estimada, això de matar els parents no esta ben vist. Avui hauràs d'anar al temple a demanar perdó i ser més carinyosa amb les besties d'aquest món que han vingut com tu a sobeviure. Mira que si has axafat el meu Xavier. Quina enveja que em fas, quin coratge! Petons.
    Carme Mata

    ResponElimina